Permisos i llicències

Autoescoles Montesó, és una Escola Particular de Conductors (Autoescola) homologada per la Direcció General de Tràfic (DGT) amb número T-0146, per a l’obtenció de tots els permisos i llicències de conducció. Som un centre de formació vial modern, innovador i creatiu que apostem per un ensenyament de qualitat, eficient i flexible a l’hora d’atendre les teves necessitats i així poder satisfer a tots aquells que confien en nosaltres elegint la nostra autoescola.

A Autoescoles Montesó, podràs obtenir tots els permisos de conduir als preus més competitius. Per tal de realitzar la formació comptem amb els mitjans tècnics, materials didàctics i amb un professorat amb molta experiència en el sector i molt qualificat i titulat segons RD 1295/2003, de 17 d’octubre i RD 369/2010, de 26 de març.

A banda de disposar d’una àmplia gamma d’horaris de classes teòriques i pràctiques, també tenim cursos intensius on podràs treure’t el carnet de conduir en temps rècord, consulta el nostre apartat de cursos programats, per saber totes les dades d’aquests cursos.

Permisos i llicències:

AM Ciclomotor A1 Motocicleta
A2 Motocicleta A Motocicleta
B Cotxe B Automàtic (Elèctric)
B96 Remolc B+E Remolc
C1 Camió C Camió
C+E Tràiler D Autobús
LCM Llicència LVA Llicència

Àrea de l’alumnat