CAP Inicial de Mercaderies Subencionat CAP Inicial de Mercancías Subvencionado

Lugar: C/ Verge de Montserrat, 8
Fecha: 09/22/2021, 12/17/2021
Tiempo: 09:00 am a 02:30 pm 


DIRIGIT A:
Treballadors prioritàriament en situació d’atur que vulguin preparar-se per treure’s el permís C (camió), CE (tràiler).

OBJECTIU:
Dotar als alumnes dels coneixements necessaris per a gestionar i conduir vehicles industrials pesats amb total solvència. Adquirir la formació necessària que possibiliti l'accés a les proves que es convoquin per part d'administració pública per a l'obtenció del Certificat d'Aptitud Professional, segons Reial decret 1032/2007 de 20 de juliol pel qual es regula la qualificació inicial i la formació contínua dels conductors de determinats vehicles destinats al transport de carretera.

TEMPORITZACIÓ:
El curs té una durada de 320 hores que es durà a terme els dies marcats al següent calendari amb horari de 9:00h fins a les 14:30h al centre Montesó Amposta.

[pdf-embedder url="https://www.autoescolesmonteso.com/wp-content/uploads/CAP-INCIAL-SUBVENCIONAT-SETEMBRE-AMPOSTA-2021_CAT-1.pdf" title="CAP INCIAL SUBVENCIONAT SETEMBRE AMPOSTA 2021_CAT"]

 
DIRIGIDO A:
Trabajadores prioritariamente en situación de paro que quieran prepararse para sacarse el permiso C (camión), CE (tràiler).

OBJECTIVO:
Dotar a los alumnos de los conocimientos necessarios para gestionar y conduir vehículos industriales pesados con total solvencia. Adquirir la formación necessària que possibilite el acceso a las pruebas que se convoquen por parte de administración pública para la obtención del Certificado de Aptitud Profesional, según Reial decreto 1032/2007 de 20 de julio por el cual se regula la calificación inicial y la formación continua de los conductores de determinados vehículos destinados al transporte de carretera.

TEMPORIZACIÓN:
El curso tiene una duración de 320 horas que se llevará a cabo los días marcados al seguente calendario con horario de 9:00h hasta a las 14:30h al centro Montesó Amposta.

[pdf-embedder url="https://www.autoescolesmonteso.com/wp-content/uploads/CAP-INCIAL-SUBVENCIONAT-SETEMBRE-AMPOSTA-2021_ESP-1.pdf" title="CAP INCIAL SUBVENCIONAT SETEMBRE AMPOSTA 2021_ESP"]
¿Tiene preguntas sobre este evento?