La DGT està jugant amb les autoescoles i els seus alumnes

La DGT està jugant amb les autoescoles i els seus alumnes. Provant maneres de presentar ‘on line’ els exàmens i canviant les plantilles contínuament, i endinyant-nos un sistema que no funciona. Van provant en directe, i si l’alumne no va a examen doncs que no vagi.

Van prometre exàmens durant el mes d’agost, i avui ens envien un e-mail cancel·lant alguns exàmens d’agost. Paciència, tampoc passa res. Se’ns van prometre exàmens i capacitat d’examen i ens han retallat els contingents ja dues vegades, però no passa res.

Per l’estat d’alarma es prorroguen taxes, teòriques… 79 dies, però el sistema de la DGT no el reconeix, i l’alumne no es pot examinar. No passa res.

Ens citen a examen amb menys de 24 hores d’antelació. No passa res.

No arriben les autoritzacions per a vies obertes. No passa res.

I així, un llarg etcètera.

Per a la DGT no passa res, però per a les autoescoles sí que passa. No podem oferir un bon servei als nostres alumnes; els nostres alumnes no són números ni estadístiques: són persones que paguen la seva taxa a la DGT.

La DGT surt en la ràdio i la televisió rentant la seva imatge i comptant mil mentides. Per una vegada no poden sortir i dir la veritat? El sistema no funciona! Per què hem de ser les autoescoles les que hàgim de discutir amb els alumnes per fallades, errors i altres d’un Ministeri?

Com és possible que l’Estat ens niege el dret a treballar? Què passa amb els drets dels alumnes que paguen unes taxes per a examinar-se?

Més Informació:

 

Más información: