JORNADES TÈCNIQUES INSTITUT DE L’EBRE

Realia-farmacia

Montesó Formació & Autoescoles aquest any participarà a les Jornades Tècniques de l’Institut de l’Ebre amb els tallers de “Conducció en situacions adverses” i “Simulador de volcada”

Representants de la secció de Conducció Segura d’Autoescoles Montesó realitzaran una demostració d’alguns dels exercicis del curs teòric – pràctic de tècniques de conducció que habitualment s’imparteixen als cursos de prevenció en seguretat vial laboral.

 

L’activitat “Simulador de volcada” es realitzarà el proper divendres 22/02/2018 a les 10.00h al salo d’Actes i a les 15.00h a la sala mestral on posteriorment s’anirà al Pati central de l’institut. Serà un taller d’una hora i mitja aproximadament en que primerament es farà una petita explicació i posteriorment s’experimentaran les sensacions d’un volcatge amb un vehícle on es veurà la importància d’una correcta utilització del cinturó de seguretat i d’una bona posició al vehice per prevenir lesions en els accidents.

No us perdeu l’oportunitat d’inscriure-us de forma totalment gratuïta CLICANT AQUÍ

El taller “Conducció en situacions adverses” tindrà lloc el  dimarts 19/02/2018 a les 10.00h i a les 16.00h al Pati central de l’institut. Serà una activitat de duració d’una hora aproximadament en la que primerament es farà una petita explicació i posteriorment podreu prendre contacte amb un vehicle preparat per experimentar la maniobra de sobre viratge aplicada a la prevenció d’accidents.

cialis 20mg in italia