Informació de l’empresa

La nostra empresa

francais-cialisCentre de formació i Autoescoles Montesó de Tortosa, Amposta i Caspe, es un centre d’ensenyament, avalat per mes de vint-i-cinc anys d’experiència, dedicat a formar i on podràs obtindré de forma professional i personalitzada tots els carnets de conduir (Ciclomotor AM, Motocicleta A1 i A2, coche B, remolque E, Camión C, Tràiler C+E, autobús D).

Podràs cursar els cursos CAP (Certificat d’aptitud professional) de viatgers i mercaderies en totes les seves modalitats (inicial, ampliació i formació contínua) ADR (mercaderies perilloses) i diferents cursos de MAQUINARIA com “operador de carreta elevadora” i “operador de grua autoportant sobre camió”.

També som centre de formació col·laborador amb el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i entitat organitzadora de la FUNDACIÓ TRIPARTITA. Amb l’afany de superació propi de qualsevol empresa i al ritme de l’evolució dels temps, actualment som l’únic centre de formació i autoescola de les Terres de l’Ebre on totes les nostres seus disposen del certificat  ISO 9001:2008, per TÜV Rheinland, de gestió de qualitat.