Ebrencs afectats per la vaga

ebrencs afectats vaga dgt
Després de sis mesos de vaga, els examinadors de Trànsit han desconvocat les protestes. Segons fonts del sector, les protestes han comportat que més de 600 ebrencs no s’hagin pogut examinar. Això és més de la meitat dels que ho havien demanat. I pel camí, dos autoescoles, una a Amposta i una altra a la Ràpita, han hagut de tancar les portes.

Durant aquests darrers sis mesos, més de 600 persones de les Terres de l’Ebre s’han quedat pendents de fer l’examen de circulació que havien sol·licitat. Aquesta és una de les conseqüències directes de la vaga d’examinadors de Trànsit que a l’estat espanyol es va donar per finalitzada fa cinc dies i a Catalunya, en fa dos.

Des del mes de juny passat es podia fer l’examen teòric de conducció i les pràctiques corresponents, però quan arribava l’hora de l’examen, l’alumne no sabia si l’examinador apareixeria o no.

L’impacte de la vaga ha estat molt dur per a les autoescoles del territori les quals asseguren que les matrícules han baixat un 30% per la incertesa de la situació. I fins i tot s’han hagut de patir tancaments de negocis a Amposta i la Ràpita.

Les autoescoles es queixen que als efectes de la vaga s’hi suma la problemàtica de la manca crònica d’examinadors al territori, una situació que no sembla que hagi de revertir a mig termini.