Cursos SUBVENCIONATS SOC FOAP-17

Cursos SUBVENCIONATS SOC FOAP-17
Cursos SUBVENCIONATS SOC FOAP-17

El programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP) ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

L’objectiu d’aquest programa és, a través d’una formació personalitzada subvencionada, afavorir la productivitat i la competitivitat de les empreses, així com la qualificació i promoció de les persones treballadores.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Conducció de vehicles pesants de transport de mercaderies per carretera (310h). Més info i preinscripcions a: AMPOSTA i LA NOSTRA PISTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Desenvolupament d’aplicacions amb tecnologia WEB (510h) LA NOSTRA PISTA. Més info i preinscripcions a: LA NOSTRA PISTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Conducció d’autobusos (290h). Més info i preinscripcions a: TORTOSA , LA NOSTRA PISTA i AMPOSTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONAL d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (390h). Més info i preinscripcions a: AMPOSTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Activitats auxiliars de magatzem (170h). Més info i preinscripcions a: AMPOSTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Activitats auxiliars de comerç (230h). Més info i preinscripcions a: LA NOSTRA PISTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Muntatge i manteniment de sistemes de telefonia i infraestructures de xarxes locals de dades (340h). Més info i preinscripcions a:  LA NOSTRA PISTA.

CERTIFICAT DE PROFESSIONALITAT Conducció professional de vehicles turismes i furgonetes (210h). Més info i preinscripcions a: TORTOSA i AMPOSTA.

CURSOS SOC 2018

Més informació al 977 443 525 o al 977 503 045 o per correu electrònic

Preinscriu-te

CAPTCHA
Please wait...